Royalposthumus

Stempels

Stempels worden overal gebruikt, zij markeren papier, karton, leer, hout, kunststof en metaal. Voor elke toepassing worden in de Werkplaats stempels gemaakt en dit gebeurt al sinds 1865. Naar onze webshop

Stempels

De uitdrukking "ergens je stempel opdrukken" zegt genoeg. Wie wil niet graag zijn merkteken aanbrengen op zijn werkstuk? Wij leveren de producten om op een grote verscheidenheid aan materialen uw stempel te kunnen drukken.


Stempelen op papier of kartonVoor papier of karton kunt u denken aan bijvoorbeeld rubberstempels, blinddrukstempels, lakstempels en elektrische stempels (inktjet).

Rubberstempels (bedrijfsstempels - kantoorstempels)

Wij hebben een groot aanbod aan rubberstempels. Van Bedrijfsstempels tot hobbystempels, van hobbelstempels tot zelfinktende stempels. Neem een kijkje in onze webwinkel. Voor u speciale aanvragen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Blinddrukstempels

Ook wel bekend onder de namen reliëfstempel, droogstempel of preegstempel. Deze stempels zorgt voor een persoonlijk kenmerk in uw document (boeken, enveloppen, uitnodigingen, tafelkaartjes, labels, brieven, ...) deze stempel wordt veel toegepast als ex-libris in boeken, voor originele geschenklabels, voor uitnodigingen en voor bijvoorbeeld geboortekaartjes. In onze webwinkel vindt u een groot assortiment preegtangen en preegstempels. Wij voeren de merken Pernuma Perfoset, Trodat Ideal, Shiny, Justrite en Posta. Als u er toch niet uitkomt, neem dan contact met ons op. Wij zijn in staat om onze preegstempelpersen aan te passen.

Lakstempels

Lakzegelstempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig messing voorzien van een houten, een kunststof of een messing heft. In onze webwinkel vindt u lakstempels met logo, lakstempels met initialen en lakstempels met uw monogram. In onze webwinkel vindt u tevens een uitgebreid assortiment zegellakstaven. Wij bieden ongeveer 25 kleuren traditionele zegellak en een zestigtal kleuren flexibele zegellak. Natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid assortiment laksmeltgerei. In onze werkplaats maken wij ook zelfklevende lakzegels. Wij hebben een standaard assortiment kant-en-klare-lakzegels, maar wij kunnen deze ook voor u op maat maken. Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Elektrische stempels

Als importeur van Reiner elektrische stempels bieden wij een groot assortiment aan inktjetstempels of handprinters. Wij onderscheiden deze stempels in statische en dynamische handprinters. De statische handprinters (Jetstamp) van Reiner hebben een bewegende inktkop. De dynamische handprinters (Speed-i-marker) van Reiner dient u zelf over het te bestempelen oppervlak te halen, terwijl u de printknop ingedrukt houdt.
Met deze handprinters kunt u teksten, logo's, streepjescodes en IPPC-logo's stempelen. En dit op eenvoudige wijze. Kijk in onze webwinkel bij de Reiner handprinters of neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.


Stempelen op hout, leer, kunststof, rubber, kurk, vlees, brood


Wilt u hout merken of leer, kunststof, brood, vlees, kurk, rubber, ... , dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een rubberstempel te gebruiken. Wij verkopen stempelinkten voor elk materiaal. Een andere techniek om de hiervoor genoemde materialen te markeren is brandmerken. Van oudsher zijn wij de specialist op het gebied van brandmerkstempels. Wij voeren een uitgebreid assortiment elektrische brandstempels van het merk Alk-Tools, gasbranderstempels van het merk Perkeo en een groot assortiment handbrandstempels die wij in onze werkplaats vervaardigen.

Elektrische Brandstempels

Voor het inbranden van teksten en of logo's in hout, meubelen, vlees of andere zachte materialen is een elektrische brandstempel uitermate geschikt. Uit voorraad leveren wij 36 verschillende groottes. Wij graveren de brandplaten van deze brandstempels in onze werkplaats. Alle toebehoren (tafelstandaards, spanningsregelaars, folie) leveren wij uit voorraad, evenals reserveonderdelen en losse brandplaten. In onze webwinkel kunt u rechtstreeks een elektrische brandstempel bestellen, onze grote maten elektrische brandstempels vindt u hier. Bent u onzeker over uw materiaal of over uw logo? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Gasbranderstempels

Gasbranderstempels hebben als voordeel dat zij na elke afdruk snel weer op bedrijfstemperatuur zijn. Bij het stempelen geeft een brandstempel warmte af aan het te markeren voorwerp. Door de krachtige gasvlam is de Perkeo gasbranderstempel zeer snel weer terug op bedrijfstemperatuur. Ook als het dichtstbijzijnde stopcontact ver weg is of wanneer u in een vochtige omgeving werkt markeert de Perkeo gasbrandstempel probleemloos door. Doordat de Perkeo gasbranderstempel hogere temperaturen kan bereiken dan een elektrische brandstempel, is de brandplaat niet gemaakt van messing maar van staal. Dit maakt de brandplaat bijzonder slijtvast en verlengt de levensduur.

Handbrandstempels

Onze handbrandstempels maken wij volledig in onze Werkplaats. Wij voeren een assortiment standaard maten, uitgevoerd met een messing of een stalen brandplaat. Het is echter ook mogelijk op een brandplaat met exact de door u gewenste afmetingen te bestellen. Geef ons uw wensen door en wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

Brandblokjes

Voor al onze brandstempels maken wij ook brandblokje voorzien van een zwaluwstaart. Deze blokjes kunnen precies geschoven worden in de sleuf die van graveren in de brandplaat van de brandstempel. Per brandplaat kunnen er 1 of meer sleuven worden gegraveerd. Deze brandblokjes maken wij van messing of van staal.

Stempelen op metaal en kunststofElektrische stempelsSlagstempelsleer

BrandstempelsSlagstempels

Stempelsoorten
Koninklijke Fabrieken Posthumus Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V.
De Werkplaats


Oderweg 2
1043 AG AMSTERDAM

Postbus 174
1000 AD AMSTERDAM

Tel.: 020 - 587 27 85
info@royalposthumus.nl