Royalposthumus

Naamplaten

Posthumus Stempel- en Graveerinrichting een specialist in gegraveerde en bedrukte naamplaten. Gebruikmakend van verschillende materialen als RVS, Messing, Aluminium en Brons. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Naamplaten

Sinds de oprichting van Posthumus Stempel- en Graveerinrichting zijn wij een specialist op het gebied naamplaten. Levering in alle denkbare kleuren, formaten en uitstralingen. Door de combinatie van verschillende materialen en technieken geven naamplaten van Posthumus uw bedrijf de uitstraling die u zoekt.

Bewegwijzering

Wij hebben een afdeling die gespecialiseerd is in bewegwijzering, namelijk BaumannSign. Website: www.baumannsign.nl


BaumannSign

 

RVS naamplaten

De vervaardiging van luxe RVS naamplaten is onze expertise, door gebruik te maken van laser en graveertechnieken hebben RVS naamplaten een markante en robuuste uitstraling. Leverbaar in vele verschillende formaten en materiaal diktes.

Messing naamplaten

Koper of messing naamplaten geven uw bedrijf een authentieke uitstraling. Messing naamplaten worden veelal geleverd met een luxe houten gelakte achterplaat voor advocaten en notariskantoren. Leverbaar in verschillende formaten en materiaal diktes.

Bronsgegoten naamplaten

Posthumus Stempel- en Graveerinrichting is specialist op het gebied van bronsen naamplaten. Deze platen zijn voorzien van opliggende letters en of logos. De gegoten platen hebben een lange levensduur en een robuuste uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden.

Aluminium typeplaten

Voor het markeren van machines, kisten of het voorzien van bedrijfslogo op tafels, elektronische apparaten worden veelal aluminium type platen ingezet. Deze hebben de eigenschap dat de teksten voor het anodiseren op het aluminium wordt gezeefdrukt, hierdoor ontstaan krasvaste en oplosmiddel bestendige plaatjes.

Meer informatie

Bekijk de onderwerpen over naamplaten of bel vrijblijvend voor informatie op telefoonnummer 020-587 2 785.
Onderwerpen
Koninklijke Fabrieken Posthumus Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V.

Oderweg 2
1043 AG AMSTERDAM

Postbus 174
1000 AD AMSTERDAM

Tel.: 020 - 587 27 85
info@royalposthumus.nl

       
Vraag nu online offerte aan