Royalposthumus

Disclaimer

Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

Disclaimer informatie

Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V.

Oderweg 2
1043 AG Amsterdam
Tel. 020 - 587 2 785

info@royalposthumus.nlhttp://www.posthumus.nl/

Overname, elektronisch of anderszins van de inhoud van www.posthumus.nl is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van Posthumus Stempel- en Graveerinrichting. Voor publicaties en of links naar de website http://www.posthumus.nl/ vragen wij u een verzoek hiervoor in te dienen per e-mail of via het contactformulier.

Posthumus Stempel- en Graveerinrichting stelt de inhoud van www.posthumus.nl naar beste weten en zorgvuldig samen, maar kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden met betrekking tot de volledigheid en/of juistheid en/of het actueel zijn van de informatie op de website.

Posthumus Stempel- en Graveerinrichting aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor handelingen of beslissingen, van welke aard dan ook, als gevolg van de geboden informatie. Als gevolg van de aard van de aan de elektronische publicatie klevende problemen, zoals vertragingen, weglatingen of onnauwkeurigheden die in de inhoud kunnen voorkomen, kan Posthumus Stempel- en Graveerinrichting BV geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden.

Alle prijzen en/of prijslijsten zijn uitsluitend op aanvraag.

Informatie: Informatie
Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V.
Oderweg 2
1043 AG AMSTERDAM
Postbus 174
1000 AD AMSTERDAM
Tel.: 020 - 587 27 85
info@royalposthumus.nl


       

Contact
Informatie
Print deze pagina


Overige informatie: Informatie