Royalposthumus

Naambadges

Bedrukte badges zijn leverbaar in diverse formaten en uitvoeringen. De badge worden gegraveerd of d.m.v. UV-druk voorzien van uw bedrijfslogo en of teksten. Als graveerbedrijf zijn wij in staat alles in huis te produceren en tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende wensen.

Badges

Naambadges, ook wel badges genaamd, zijn dragers waarin uw bedrijfslogo en of individuele namen gepresenteerd worden. Naambadges zijn voor vele verschillende doeleinden inzetbaar, door middel van badges zullen uw of uw medewerkers een duidelijk aanspreekpunt worden voor de dienstverlening waar uw zich in bevindt. Badges van Posthumus Stempel- en Graveerinrichting kunnen uitgevoerd worden in verschillende varianten waarbij uw bedrijfslogo en individuele namen op de badges gedrukt kunnen worden. Wij adviseren uw graag over de mogelijkheden en uitstraling van naambadges voor uw branche.

Leveringsoverzicht naambadges

Onderstaand vindt u een overzicht naambadges, leverbaar in vele verschillende uitvoeringen en formaten. Alle badges van Posthumus Stempel- en Graveerinrichting zijn leverbaar met een magneetsluiting. Bekijk het overzicht en vraag direct een offerte aan. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 020-587 2 785.

De Posta badge 1 is een rechthoekige vensterbadge en is een kunststof badge met een grote oppervlakte en namen kunnen gemakkelijk worden verwisseld.
De Posta badge 2 is een ovale vensterbadge en is een kunststof badge met een grote oppervlakte en namen kunnen gemakkelijk worden verwisseld.
De Posta badge 3 is een ovale naambadge. Deze badges kunnen worden voorzien van bedrijfslogo en of individuele namen, deze badges hebben een exclusieve uitstraling.

De Posta badge 4 is een metaalkleurige kunststof plaatbadge. Deze plaatbadges zijn leverbaar in verschillende formaten en zijn te voorzien van bedrijfslogo en individuele namen
De Posta badge 5 is een profielbadge en kan worden bedrukt met logo en voorzien van inschuifstrookjes, gemakkelijk om namen te verwisselen.
De Posta badge 6 is een profielbadge voorzien van venster en inschuifstrookje. De venster badges hebben een groter vlak om logo te bedrukken en namen kunnen gemakkelijk worden verwisseld.
De Posta badge 7 is een plaatbadge van kunststof of aluminium. Deze plaatbadges zijn leverbaar in verschillende formaten en zijn te voorzien van bedrijfslogo en individuele namen.
De Posta badge 8 is een plaatbadge van kunststof voorzien opdruk van uw foto's, namen, functies en uw beeldmerk.
Onderwerpen
Koninklijke Fabrieken Posthumus Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V.

Oderweg 2
1043 AG AMSTERDAM

Postbus 174
1000 AD AMSTERDAM

Tel.: 020 - 587 27 85
info@royalposthumus.nl

       

Cases: